Збирка решени задачи од објектно програмирање во програмскиот јазик C++ (функции – класи) за 4год-средно и 1-ва год. факултет

149 ден

  • 151 страни (pdf. формат)
  • 2 тематски единици
  • текстуално поставени задачи
  • решени задачи со код
  • корисно за 1,2,3,4 година средни училишта и одличен вовед за ит ориентираните факултети на УГД, УКИМ, УКЛО (ФИНКИ, ФЕИТ) за предметот структурно програмирање
    ***После извршената уплата, материјалот (тестовникот) веднаш стигнува на ТОЧНО внесената Ваша меил адреса***

Description

Збирка решени задачи во програмскиот јазик C++ представува наменски креирана литература, збирка и тестовник за учење, тестирање, писмени работи, контролни вежби,  за средно училиште и вовед во објектното програмирање за средни училишта и прва година факултет.

Со оваа книга Вие добивате комплетен прирачник кој содржи целосно решени задачи од 2 теми, со проверен код.

Збирката која има вкупно 151 страници ги содржи темите:

  • функции
  • класи
cpp_klasi