Македонски 🇲🇰

Добредојдовте на www.matematika.mk!

Среќни сме што сте кликнале на овој брз вовед за тоа како најдобро да ја користите нашата веб-страница. Овде, ќе најдете некои од основните информации за тоа какви типови на услуги нудиме и, исто така, какви производи продаваме.

www.matematika.mk специјализира во изработка на прилагодени материјали за учење математика. Со терминот прилагодени, реферираме на фактот дека работиме според националните студиски планови обезбедени од Министерството за Образование и Наука на Република Северна Македонија.
Ние исто така дизајнираме материјали за учење и тестирање според побарувачката на клиентот.

За повеќе информации во врска со тоа, контактирајте не преку нашите канали на социјалните медиуми што ќе ги најдете во горниот десен агол на веб-страницата или преку нашиот контакт формулар што ќе го најдете овде.

Нашите материјали се уникатни, дизајнирани од професионалци кои работеле во областа на наставата и математиката повеќе од 25 години.

Овие информации можете да ги најдете и на англиски и германски јазик.

Тука можете да најдете кратко упатство за тоа како да го користите системот за плаќање.

Ви благодариме за довербата.

Искрено,

Тимот на www.matematika.mk