Уплати по 1000 ден

1,000 ден

Уплата со VISA, MASTER картици за образовни услуги во образовен центар ПИСИ
Оваа уплата е за единечна вредност од 1000 денари.
Доколку сакате да уплатите, пример 4000 денари, внесете количина (add to cart) 4.

Description

Да Вие почитувани корисници на образовните услуги, ги вршите вашите уплати не трошејки го вашето драгоцено време.
Уплата со VISA, MASTER картици за образовни услуги во образовен центар ПИСИ

ПИСИ ДООЕЛ Охрид – Центар за друго образование
Охрид ул. Даме Груев бр 207
Дан број: 4020005142640
ж.ска 200001252234490 Стопанска банка
e-mail:pisi@t.mk
Mob: 074/447-114, 072/252-119
www.pisi.com.mk
www.matematika.mk
FB: pisi obrazovanie, PISi HOME SCHOOL,