1-одд. ТЕСТОВНИК – МАТЕМАТИКА / Програма МОН / Тема 2 : 2Д форми / 2023-24г. / 153 страни, ПДФ-А4, 12 комплети х 3 тестови х 5 задачи = 36 решени тестови = 180 задачи

119 ден

 • 153 страни, ПДФ формат, А4 големина, веднаш спустливи
 • 12 комплети од по 3 тестови = 36 решени тестови = 153 задачи во ТЕСТОВНИК (со решенија и постапки на крај на секој тест)
 • План и програма МОН
  ***После извршената уплата, материјалот (тестовникот) веднаш стигнува на ТОЧНО внесената Ваша меил адреса***

Description

1одд. / ТЕСТОВНИК – МАТЕМАТИКА – програма МОН / Тема 2: 2Д-форми  2023-24г. / 153 страни, ПДФ-А4, 12 комплети х 3 тестови х 5 задачи = 36 решени тестови = 153 задачи

Тестовна, работна, збирковна тетратка по МАТЕМАТИКА
Корисна за ученици од 1 одд
Материјал  креиран според плановите и програмите на МОН
Теми:

 • Прави – криви
 • Отворени – Затворели линии
 • Круг
 • Квадрат
 • Триаголник
 • Правоаголник
 • Препознавање
 • Цртање

Краток преглед на дел од материјалот, по потреба зумирајте за поубав преглед
1odd_2D_kratko