Ц++ Програмирање – збирка задачи и прашања за 1-ва година средни училишта

149 ден

  • ПДФ формат, А4 големина, веднаш спустливи
  • Материјал  за 1 ва година средни училишта
  • Материјал креиран според плановите и програмите на МОН
  • Има вкупно 205 прашања и 85 задачи
Categories: , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

Програмирање Ц++, материјал за 1-ва година средни училишта
Збирка задачи и прашања

Корисна за ученици од 1 год средни училишта
Материјал  креиран според плановите и програмите на МОН
Има вкупно 205 прашања и 85 задачи

  • Тема 0: ПрашањаОдговори  = 205
  • Тема 1: Структура РЕДОСЛЕДНА= задачи 20
  • Тема 2: Структура ИЗБОР ОД ДВЕ МОЖНОСТИ – IF-THEN-ELSE = задачи 20
  • Тема 3: Структура ИЗБОР ОД ПОВЕЌЕ МОЖНОСТИ – SWITCH = задачи 9
  • Тема 4: Структура ЦИКЛИЧНА – FOR = задачи 23
  • Тема 5: Структура ЦИКЛИЧНА – WHILE – Do = задачи 13
Izlog