Збирка задачи во програмскиот јазик C за 1-ва год. факултет

149 ден

 • 273 страни (pdf. формат)
 • 6 тематски единици
 • текстуално поставени задачи
 • решени задачи со код
 • корисно за 1 година на ИТ ориентирани факултети: УГД, ФЕИТ, УКЛО, ФИНКИ
 • за структурно програмирање
  ***После извршената уплата, материјалот (тестовникот) веднаш стигнува на ТОЧНО внесената Ваша меил адреса***

Description

Збирка задачи во програмскиот јазик C представува наменски креирана литература, збирка и тестовник за припрема и полагање на испити од структурно програмирање на прва година од техничките факултети.

Со оваа книга Вие добивате комплетен прирачник кој содржи целосно решени задачи од 6 теми, со проверен код.

Книгата која има вкупно 273 страници ги содржи темите:

 • броеви
 • математички задачи
 • низи
 • матрици
 • функции
 • покажувачи
c_struk_kratko