ПОДГОТОВКА НА РАКАТА ЗА ПИШУВАЊЕ И ЦРТАЊЕ (2-7 год.)

149 ден

 • ПОДГОТОВКА НА РАКАТА ЗА ПИШУВАЊЕ И ЦРТАЊЕ (за деца 2-7 год.)
 • Вкупно = 500 задачи на 232 страници А4, ПДФ
 • Припрема за штедливо печатење
 • Бесконечно користење
 • Веднаш на располагање, online спустливи
 • Краток преглед на материјалот – подолу
  ***После извршената уплата, материјалот (тестовникот) веднаш стигнува на ТОЧНО внесената Ваша меил адреса***

Description

ПОДГОТОВКА НА РАКАТА ЗА ПИШУВАЊЕ И ЦРТАЊЕ (2-7год)
РАБОТНИ ЛИСТОВИ – 1/2
Припрема – образовен центар ПИСИ – Охрид

 • ПОДГОТОВКА НА РАКАТА ЗА ПИШУВАЊЕ И ЦРТАЊЕ (за деца 2-7 год.)
 • Вкупно = 500 задачи на 232 страници А4, ПДФ
 • Веднаш на располагање – online спустливи
 • Припрема за штедливо печатење
 • Бесконечно користењеKratok_pregled_podgotovka_na_rakata_za_pisuvanje_crtanje