Математика – “ТОЧКА+ТОЧКА=2Д ФОРМА“ (5-8год) Работна/збирковна тетратка / 41 страни А4, ПДФ, со 100 сликовни проблеми

169 ден

 • Математика – “ТОЧКА+ТОЧКА=2Д ФОРМА“ (5-8год) Работна/збирковна тетратка
  41 страни А4, ПДФ, со 100 сликовни проблеми
  По планови и програми.

  • Триаголник
  • Четириаголник
  • Петаголник
  • Шестаголник
  • Седумаголник
  • Осумаголник
 • На македонски јазик
 • По планови и програми за деца од 5-8 год.
  ***После извршената уплата, материјалот (тестовникот) веднаш стигнува на ТОЧНО внесената Ваша меил адреса***

Description

МАТЕМАТИКА – Точка+Точка=2Д форма (5-8год) Работна/збирковна тетратка
41 страни А4, ПДФ, со 100 сликовни задачи
По планови и програми.
Теми:

 • Триаголник
 • Четириаголник
 • Петаголник
 • Шестаголник
 • Седумаголник
 • Осумаголник
Od_tocka_do_tocka_2D_formi_kratok_pregled