ПИСИ Охрид e-Збирка задачи од структурно програмирање во програмскиот јазик Ц“ за 1 ва година факултет, средни училишта, 273 страници во А4-ПДФ формат

249 ден

 • еЗбирката која има вкупно 273 ПДФ страници, разделени во 6 целини, 6 теми:
  • 1- Броеви
  • 2 – Математички задачи
  • 3 – Низи еднодимензионални
  • 4 – Матрици, дводименизонални низи
  • 5 – Функции
  • 6 – Покажувачи
  • 7 – Датотеки
  • 8 – Структури
 • Корисна за факултети на УГД, УКИМ, УКЛО (ФИНКИ, ФЕИТ) за предметот структурно програмирање
  ***После извршената уплата, материјалот  веднаш стигнува на ТОЧНО внесената Ваша меил адреса***

Description

„ПиСи Охрид е-Збирка решени задачи во програмскиот јазик „Ц“,  представува наменски креирана литература, збирка со решени задачи од СТРУКТУРНО програмирање, корисни за 1 ва година за одредени факултети, и за некои средни училишта.
Со оваа книга Вие добивате комплетен прирачник кој содржи целосно решени задачи од со проверен код.

Збирката која има вкупно 273 ПДФ страници, разделени во,8 теми/целини:

 • 1- Броеви
 • 2 – Математички задачи
 • 3 – Низи еднодимензионални
 • 4 – Матрици, дводименизонални низи
 • 5 – Функции
 • 6 – Покажувачи
 • 7 – Датотеки
 • 8 – Структури
0_Pregled