PISI HOME SCHOOL Иницијатива

НАЦИОНАЛЕН проект PISI HOME SCHOOL:
бесплатни
онлајн
промотивни часови по предметите: математика, англиски јазик и германски јазик!

Што Ви е потребно да ги следите овие часови

➡️Фејсбук профил и лајк на нашата страна Pisi Obrazovanie
➡️Лаптоп, таблет, телефон со интернет конекција: часовите се ВО ЖИВО на Фејсбук – со помош на Livestream
➡️Ентузијазам и желба да научите нешто ново заедно со најубавото друштво – Вашите деца 💻

Дали овие часови се плаќаат и дали треба посебно да се пријавиме за да ги следиме овие часови

НЕ! Овие часови се потполно бесплатни и достапни ЈАВНО на нашата Фејсбук страна. Бидете вклучени во одредените термини за наставата да има максимален ефект. Времетраењето на часовите е 15 минути.

Кој е на другата страна на екранот

Од Наша страна се наоѓаат искусните професионалци на Образовен Центар ПИСИ кои во реално време ќе комуницираат со Вас и ќе одговараат на Вашите прашања. 👨‍🏫👩‍🏫

Колку трае оваа иницијатива на Образовен Центар ПИСИ

PISI HOME SCHOOL бесплатните онлајн часови ќе се одржуваат во периодот од 20 јули до 1 септември 2020 година.

———- РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ———-

МАТЕМАТИКА 5 ОДД
5 одделение – 19.00-19.15 – Секој Понеделник: 20.07.2020, 27.07.2020, 03.08.2020, 10.08.2020, 17.08.2020, 24.08.2020, 31.08.2020

4 одделение – 19.00-19.15 – Секој Вторник: 21.07.2020, 28.07.2020, 04.08.2020, 11.08.2020, 18.08.2020, 25.08.2020

3 одделение – 19.00-19.15 – Секој Четврток: 23.07.2020, 30.07.2020, 06.08.2020, 13.08.2020, 20.08.2020, 27.08.2020

АНГЛИСКИ јазик за 4 одд
4 одделение – 19.30-19.45 – Секој Понеделник: 20.07.2020, 27.07.2020, 03.08.2020, 10.08.2020, 17.08.2020, 24.08.2020, 31.08.2020

ГЕРМАНСКИ јазик за 6 одд
6 одделение – 19.30-19.45 – Секој Вторник: 21.07.2020, 28.07.2020, 04.08.2020, 11.08.2020, 18.08.2020, 25.08.2020