Дигитално Образование – Онлајн Дискусија

Дигитално образование – Да или Не?

Искуствата и праксите во интензивната oнлајн настава имплементирана преку Oбразовниот Центар ПИСИ за предметите математика, англиски јазик и германски јазик за учениците од основното и средното образование за време на изолационата состојба ќе бидат тема на нашата прва дискусија во живо, заедно со проф. Ангел Јанев.

Бидете заедно со нас во петок, 29 мај 2020 во 13:00 часот на официјалната Facebook страница на Образовен Центар ПИСИ за да го проследите овој разговор во живо за и околу интензивното користење на информатичката технологија во образовниот процес.

www.matematika.mk  💻

 

#pisi
#pisiobrazovanie
#onlinediskusija
#onlinetalks
#education
#technologyineducation