Образовен Центар ПИСИ продолжува со работа

Образовен Центар ПИСИ ги известува своите корисници дека продолжува со работа од 18.05.2020 (понеделник), секој работен ден од:
⏲️ 09:00 – 15:00 часот.

Работата е од аминистративен карактер а тоа значи дека ќе имате можност да направите резервација на места за следната учебна година, да извршите консултации и да ги добиете сите останати релевантни информации за упис, поврзани со образовниот процес во ПИСИ.

📌Работењето на ПИСИ ќе се одвива во согласност со сите препорачани мерки за заштита.
Првиот уписен рок за ученици во ПИСИ трае до 15.06.2020 година. Предност за резервација на место имаат нашите ученици односо оние кои веќе посетуваат настава во ПИСИ.

На сите наши корисници им посакуваме одлично здравје, расположение и одлични успеси.
Ви благодариме за Вашата феноменална соработка во текот на целиот период, Вашата посветеност и доверба💙
Со почит,
Екипата на Образовен Центар ПИСИ
Телефонски број за контакт: 075/447-114
www.matematika.mk

Блог: https://matematika.mk/matematicki-blog/
Следете го Образовен Центар ПИСИ на нашите профили на Facebook и Instagram.